Advies op maat

Voor culturele ondernemers in Overijssel

Heb je vragen op zakelijk gebied over bijvoorbeeld het formuleren van een subsidieaanvraag of businessplan, het maken van een passende promotie- of acquisitiestrategie of het aangaan van een nieuwe samenwerking? Wat je ook wil weten of leren, de kans is groot dat wij voor jou een match kunnen maken met een passende adviseur met de juiste expertise en een schat van ervaring in het kunstveld.

Voor veel culturele professionals of -organisaties is het niet makkelijk om naast artistieke ontwikkeling ook op financieel vlak succes te boeken. Maar deze twee aspecten kunnen elkaar juist versterken. Wij begeleiden je bij het effectief inzetten van je creativiteit, zowel inhoudelijk als zakelijk. Zodat je inkomsten genereert die de continuïteit van jouw artistieke toekomst of die van jouw organisatie kunnen waarborgen.

Elk advies is maatwerk: een passende adviseur wordt gematcht met jouw specifieke vraag en behoefte. Afhankelijk van de vraag kunnen onze adviseurs één of meerdere gesprekken voeren of participeren in een uitgebreider adviestraject of onderzoek. Wij werken met ervaren en deskundige adviseurs uit de cultuursector.

Kosten

Door de financiële bijdrage van de Provincie Overijssel kunnen we jou een adviestraject aanbieden voor € 250,- euro (ex btw) voor 5 gesprekken. De gesprekken duren één uur en een kwartier. De intake is gratis en uiteraard vrijblijvend.

MEER INFORMATIE + AANMELDEN