23

juni

2018

Eerste Maple Festival van de Creatieve Coöperatie

15:00 - 22:00 uur

Locatie: Creatieve Coöperatie, Esdoornstraat 3, Zwolle
Op 23 juni organiseert de Creatieve Coöperatie de eerste editie van het Maple Festival! Ondernemers uit de creatieve industrie zetten hun deuren open voor publiek en laten zien wat zij doen. Op het ontmoetingsplein geniet je van een hapje en drankje tijdens optredens van o.a. Aïrto en Aquarii.

 

Open ateliers, demonstraties, workshops en minimarkt

Op deze dag worden alle zintuigen geprikkeld! Tijdens het Maple Festival laten de ondernemers en studenten letterlijk zien wat ze in huis hebben. Met open ateliers, demonstraties, diverse workshops en een minimarkt waar producten te koop zijn. Maak kennis met de ondernemers van de Creatieve Coöperatie. Kom langs op 23 juni!

Foodtrucks, een dj en live-optredens

Vinyl Mobiel en o.a. Aïrto en Aquarii zorgen voor de muzikale omlijsting op het ontmoetingsplein. Esta Loco zorgt met 2 foodtrucks voor heerlijk eten op het zomers terras. Hettinga Bier tapt diverse ambachtelijke bieren, Feest & Culinair verzorgt de verkoelende drankjes en Kaldi Mobiel schenkt heerlijke koffie en thee. Voor de kinderen zijn er knutselactiviteiten en games.

Bekijk het overzicht van alle activiteiten. Download het Blokkenschema.

Alle sectoren van de creatieve industrie

De Creatieve Coöperatie aan de Esdoornstraat 3 is dé broedplaats voor creatieve ondernemers en studenten in Zwolle. Ze biedt werkplekken en ateliers aan ondernemers uit de creatieve sector en aan studenten van uiteenlopende opleidingen. Alle sectoren van de creatieve industrie zijn vertegenwoordigd. De samenstelling is divers: van starters tot zzp’ers en van flexwerkers tot gevestigde bedrijven.