Over ons

De Creatieve Coöperatie wil door samenwerking een gemeenschappelijk belang dienen. Doordat we ons collectief als creatief professionals profileren, vergroten we de zichtbaarheid van de creatieve industrie, zijn we commercieel succesvol en dragen zo bij aan de continuïteit van de ondernemingen.

Organisatie

De Creatieve Coöperatie Beheer BV zorgt voor de verhuur van ruimtes aan ondernemers, de verhuur van de locaties voor bijeenkomsten, de exploitatie van restaurant en receptie en andere facilitaire zaken. Daarnaast biedt de Beheer BV de ondernemers inhoudelijke ondersteuning met verschillende diensten.

Directeur/bestuurder van de Beheer BV is Nynke van der Wal.

De organisatie bestaat tevens uit:

Lisette Timmer, officemanager
Anneke Vedelaar, facilitair beheerder
Annemarie van der Zwan, relatiemanager

Geschiedenis

De eerste elf ondernemers vestigden zich in september 2012 aan de Esdoornstraat. Door elkaar te inspireren, samen te werken en verbindingen te leggen met andere partners en innovatieve sectoren, ontstonden al snel interessante producten en diensten. Met een Europese subsidie (EFRO-subsidie) werd het pand opgeknapt en geschikt gemaakt voor meerdere werkruimtes. Inmiddels werken circa 100 ondernemers over drie verschillende locaties, in kantoren, ateliers en werkplaatsen.