Werkplek huren Rieteweg

Ben jij een professionele muziekmaker, producer, kunstenaar of creatieve ondernemer en op zoek naar betaalbare atelierruimte? Maak dan kennis met onze locatie Rieteweg 10. Onlangs is het pand opgeknapt tot een uitnodigend gebouw met verschillende ateliers.

Er zijn in totaal 20 ruimtes, variërend van 25 m2 tot 200 m2. Daarnaast biedt dit bedrijfsverzamelgebouw volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de gemeenschappelijke ruimte. Rieteweg 10 is daarmee een ideale plek om geïnspireerd te raken en anderen te inspireren.

De Creatieve Coöperatie beheert het gebouw, evenals een locatie aan de Esdoornstaat en een locatie aan de Grote Voort. Binnen de Creatieve Coöperatie werken ondernemers en studenten samen, delen kennis en stimuleren elkaar tot creativiteit en productvernieuwing. Deze bijzondere meerwaarde bieden wij ook aan de huurders van de Rieteweg.

Rieteweg 10 blijft tenminste tot 1 januari 2024 als bedrijfsverzamelgebouw bestaan. Dankzij een financiële bijdrage van gemeente Zwolle kunnen wij de huurprijs laag houden. Er zijn nog enkele ateliers beschikbaar. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op via info@creatievecooperatiezwolle.nl.