Gezamenlijk aanbod

Een overzicht van ons aanbod, waarvoor diverse ondernemers vanuit hun expertise ingeschakeld worden.

Brainstorm

Schakel de denktank van de Creatieve Coöperatie in om creatief te sparren. Doe nieuwe ideeën op om je klanten te verrassen, vastgelopen trajecten van een nieuwe impuls te voorzien of om van scratch af aan een project op te pakken. Eenmalig, of in verschillende sessies, met of zonder jouw klant. Aan het einde van deze brainstormsessie(s) keer je huiswaarts vol ideeën en concrete plannen waarmee je aan de slag kunt. En ook dáár helpen we je graag bij.

Ruimtelijke inrichting

De ondernemers in de Creatieve Coöperatie kijken vaak met een nét iets andere blik naar ontwikkeling van maatschappelijk vastgoed, nieuwe mogelijkheden voor leegstaande panden, creatieve invullingen van openbare ruimtes of frisse impulsen voor nieuwe en bestaande werkruimtes. Dat doen we met oog voor de gebruiker en de omgeving, kennis van zaken en een gebouw vol ervaring.

Productontwikkeling

Wat jij in je hoofd hebt, kunnen wij realiseren. Met onze creatieve beelddenkers en tekstmakers, onze praktische houtbewerkers en heel veel andere inventieve geesten die wij hier in huis hebben, brengen we jouw ideeën tot leven. In 2D of 3D. Dat geldt overigens niet alleen voor ideeën die ‘af’ zijn. Ook met een wild concept, een vaag proefballonnetje of een onuitgewerkte gedachte gaan we graag aan de slag.

Inspiratiesessie/themagerichte workshops

De beste ideeën ontstaan in een ontspannen omgeving. En dat is precies wat de Creatieve Coöperatie je biedt. In deze ongedwongen sfeer worden de stropdassen ongemerkt losser gemaakt, komt het hoofd tot rust en borrelen de creatieve ideeën spontaan op. Hoewel spontaan …, daar helpen we natuurlijk wel een handje bij.

Strategie & ontwikkeling

Wij helpen je verder om jouw doel te behalen. Om de boel in je organisatie op orde te krijgen, om vooruitgang in een impasse te bewerkstelligen of om de zaken extern effectiever aan te pakken. Laat je losmaken uit je comfortzone, treedt buiten de gebaande paden en zie welke mogelijkheden er zijn om je bedrijf of organisatie een stap verder te brengen. En er is voldoende kennis en ervaring in huis om je ook bij dit vervolgtraject bij te staan.

Communicatie

Soms heb je een helpende hand nodig om te ontdekken wie je bent, wat je goed kunt, hoe je jezelf ziet en hoe je wilt dat anderen jou zien. Wij kunnen je helpen om aan klanten, medewerkers en stakeholders te laten zien waar jij voor staat. In nauw overleg ontwikkelen we hiervoor effectieve communicatiemiddelen. In beeld, tekst of animatie, online of offline. De mogelijkheden zijn eindeloos, het resultaat altijd passend bij jouw organisatie en jouw doelstelling.