Leerprogramma Route Ondernemerschap

Het leerprogramma bestaat uit 5 bijeenkomsten, waar je inzicht en vaardigheden verkrijgt om jouw kunstenaarschap zakelijk verder te professionaliseren in de hedendaagse markt. Waar zoeken jouw potentiële liefhebbers je op en welk verhaal vertel je ze over jouw werk?

De training wordt begeleid door inspirerende, succesvolle culturele ondernemers en een trainer met veel tips en tricks.

Elke sessie belicht een ander thema:

  1. Authenticiteit en persoonlijk meesterschap (3 maart 2020)
  2. Klanten, ze verstoppen zich overal (17 maart 2020)
  3. Online is meer dan de weg naar je website (31 maart 2020)
  4. Krijg grip op al jouw financieringsmogelijkheden (14 april 2020)
  5. Mijn financieel businessplan (28 april 2020)

De 5 bijeenkomsten van Route Ondernemerschap zijn om de 2 weken op dinsdag van 10.00 tot 15.00 uur, op onze locatie aan de Esdoornstraat 3 in Zwolle. Voor deze 5 bijeenkomsten samen betaal je slechts € 75,- excl. 21% btw. Beroepskosten zijn aftrekbaar. Stichting Van Schulden naar Kansen van NN Group draagt € 850,- bij aan jouw deelname.

MELD JE AAN!

Enthousiaste deelnemers van Route Ondernemerschap najaar 2019 delen hun ervaring

Verhalen van creatieve ondernemers over Route Ondernemerschap op ons YouTube-kanaal

Pitchprogramma

Als deelnemer van het volledige leerprogramma Route Ondernemerschap bieden wij jou een extra platform, waarop jij je kunt profileren. Wij benaderen professionals uit het werkveld, stakeholders en wellicht potentiële klanten, zodat jij jouw idee of plan kunt pitchen! Dit staat gepland voor eind 2020, na de 2e ronde van het leerprogramma Route Ondernemerschap.

Mede mogelijk gemaakt door

Het leerprogramma wordt financieel mede mogelijk gemaakt door Stichting van Schulden naar Kansen van Nationale Nederlanden en de Provincie Overijssel.