Oriëntatiegesprek voor creatief

VRAAG KOSTELOOS AAN

Veel vragen die culturele organisaties, kunstenaars en creatieven hebben zijn niet standaard. Voor een succesvolle loopbaan, moet je je continu blijven ontwikkelen en onderscheidend zijn. De ene keer lukt dat beter dan de andere keer. Het is prettig om af en toe met iemand van gedachten te wisselen hierover. 

Waar sta je nu? Waar wil je naartoe? En welke stappen zijn daarvoor nodig? Jouw organisatie doet het best goed, maar hoe kom je nog verder vooruit? Moet je jouw sterke punten verder verbeteren of focus je er juist op om aan je zwakkere punten te werken? Je bent wellicht al een paar jaar afgestudeerd en vraagt je af: wat nu? Allemaal vragen die je tegen kan komen in de praktijk.

Wij praten graag met je voor een oplossing op maat. Dus heb je een vraag, probleem of wens, vraag een gratis oriëntatiegesprek aan. Wij analyseren samen met je wat het beste vervolg is voor jou of je organisatie.

Vragen over financiering

Veel vragen van kunstenaars en creatieven hebben te maken met het vinden van financiering. Vind de route naar financiering van jouw project, product of onderneming met de Culturele Financieringswijzer. Met de wijzer krijg je inzicht in welke financieringsmogelijkheden er bestaan voor jouw financieringsbehoefte. Wil je meer weten over financiering, vraag dan een oriëntatiegesprek aan.