route-o

Meer werk verkopen. Een groter publiek bereiken. Interessante(re) opdrachten. Blijven doen waar je voor staat. Klinkt dat aantrekkelijk? Wil je als creatief daarvoor in actie komen op een manier die bij jou past? Grijp dan deze kans!

De Creatieve Coöperatie Zwolle biedt in samenwerking met de Cultuur+Ondernemen voor de komende 2 jaar diverse bijeenkomsten aan over cultureel ondernemerschap en financieringsmogelijkheden. Inspirerende sessies, een-op-een gesprekken en een stevig leerprogramma van 5 bijeenkomsten. Speciaal voor culturele ondernemers, kunstenaars, creatieve makers en culturele organisaties, die hun onderneming verder willen ontwikkelen.

23 mei 2019   ‘Hoe kan ik mijn dromen als creatief ondernemer waarmaken?

Tijdens deze gratis inspiratiesessie krijg je alle informatie over de financieringsmogelijkheden van jouw onderneming. Om jou te helpen in je ondernemerschap. Om jouw plannen en dromen waar te kunnen maken!

Maak tijdens deze kick-off kennis met het leerprogramma Route Ondernemerschap en de adviestrajecten, Investeer in jezelf en laat je gratis informeren en inspireren.

6 juni 2019    Oriëntatiegesprek voor creatief

Heb je een ondernemersvraag of een financieringsvraag? Dan kun je gratis op afspraak terecht op het Ondernemersspreekuur. Dan kijken wij samen waar jij specifiek behoefte aan hebt en hoe wij jou hierbij kunnen helpen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een oriëntatiegesprek maar geen mogelijkheid hebben om op 6 juni in Zwolle af te spreken, je kunt altijd een afspraak inplannen op ons kantoor in Amsterdam!

Individuele adviestrajecten ondernemerschap/financiering

Heb je vragen op zakelijk gebied over bijvoorbeeld het formuleren van een subsidieaanvraag of businessplan, het maken van een passende promotie- of acquisitiestrategie of het aangaan van een nieuwe samenwerking? Wat je ook wilt weten of leren, de kans is groot dat wij voor jou een match kunnen maken met een passende adviseur met de juiste expertise en een schat van ervaring in de creatieve sector.

Door de financiële bijdrage van de Provincie Overijssel kunnen we jou een adviestraject aanbieden voor € 250,- (excl. btw) voor 5 gesprekken. De gesprekken duren 75 minuten, de intake is gratis en uiteraard vrijblijvend.

MEER INFORMATIE + AANMELDEN

Route Ondernemerschap

Het leerprogramma bestaat uit 5 bijeenkomsten, waar je inzicht en vaardigheden verktijgt om jouw kunstenaarschap zakelijk verder te professionaliseren in de hedendaagse markt. Waar zoeken jouw potentiële liefhebbers je op en welk verhaal vertel je ze over jouw werk?

De training wordt begeleid door inspirerende, succesvolle culturele ondernemers en een trainer met veel tips en tricks. Het programma voor dit najaar is volgeboekt, maar de nieuwe data voor het voorjaar van 2020 zijn bekend. Je kunt je nu alvast aanmelden! AANMELDEN

Elke sessie belicht een ander thema:

  1. Authenticiteit en persoonlijk meesterschap (3 maart 2020)
  2. Klanten, ze verstoppen zich overal (17 maart 2020)
  3. Online is meer dan de weg naar je website (31 maart 2020)
  4. Krijg grip op al jouw financieringsmogelijkheden (14 april 2020)
  5. Mijn financieel businessplan (28 april 2020)

De 5 bijeenkomsten van Route Ondernemerschap zijn om de 2 weken op een dinsdagmiddag van 12.30 tot 17.30 uur, inclusief een afsluitende netwerkborrel, op onze locatie aan de Esdoornstraat 3 in Zwolle. In het voorjaar van 2020 wordt dit complete leerprogramma nogmaals aangeboden.

Enthousiaste deelnemers delen hun ervaring

Verhalen van creatieve ondernemers over Route Ondernemerschap op ons YouTube-kanaal

Voor deze 5 bijeenkomsten samen betaal je slechts € 75,- excl. 21% btw. Beroepskosten zijn aftrekbaar. Stichting Van Schulden naar Kansen van NN Group draagt € 850,- bij aan jouw deelname.

AANMELDEN

Pitchprogramma

Als deelnemer van het volledige leerprogramma Route Ondernemerschap bieden wij jou een extra platform, waarop jij je kunt profileren. Wij benaderen professionals uit het werkveld, stakeholders en wellicht potentiële klanten, zodat jij jouw idee of plan kunt pitchen! Dit staat gepland voor eind 2020, na de 2e ronde van het leerprogramma Route Ondernemerschap.


Mede mogelijk gemaakt door

De Creatieve Coöperatie Zwolle werkt voor dit project samen met stichting Cultuur+ Ondernemen uit Amsterdam. Het leerprogramma wordt financieel mede mogelijk gemaakt door Stichting van Schulden naar Kansen van Nationale Nederlanden en de Provincie Overijssel.